Veelgestelde vragen

Wat voor soort mensen roept de hulp van een Professional Organizer in?
Je kunt niet één bepaald soort mensen aanwijzen omdat iedereen ooit wel eens hulp kan gebruiken bij opruimen. Je hebt een drukke baan waardoor je 's avonds te moe bent om op te ruimen, je kinderen of sportclub slokken veel tijd en energie van je op waardoor je niet aan opruimen toekomt, of je bent net verhuisd en weet even niet meer waar je moet beginnen, iedereen kan op een bepaald moment hulp nodig hebben met het krijgen van overzicht.

Moet alles weggegooid worden?
In principe hoeft er niets weg, jij neemt zelf de beslissing over jouw spullen. Ik geef je wel advies over wat je het beste met je spullen kunt doen. Je besluit zelf of je mijn advies opvolgt.

Hoe lang duurt het voor het is opgeruimd?
Dit ligt natuurlijk voor een groot deel aan de hoeveelheid spullen die je hebt en daarnaast aan je eigen besluitvaardigheid over het al dan niet wegdoen van spullen. Ook jouw doelstelling is van belang: wil je alleen opruimen of wil je ook minder spullen overhouden?

Is het over een jaar weer een rommeltje?
Als het goed is niet. Ik geef je tips en leer je diverse manieren van opruimen en opgeruimd houden. Natuurlijk vraagt dat tijd, want je zult jezelf deze manieren moeten aanleren en eigen moeten maken. Maar op een gegeven moment worden deze manieren routine en kun jij zeggen: “Kijk, ik ben lekker opgeruimd!”.

Weet straks iedereen dat het bij mij een rommeltje is?
Nee, daar hoef je niet bang voor te zijn. Alles wat wij doen en bespreken wordt door mij vertrouwelijk behandeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten