woensdag 6 juni 2018

Opruimsessie 11: het bankje en het kastje in de hal

In de hal staan een een bankje met opbergruimte en een klein ladekastje.

In het bankje zitten diverse soorten (boodschappen)tassen en het ladekastje bevat kleine rommeltjes.
Echt slordig waren deze opbergruimtes niet, maar toch kon er best nog wel wat weg.

De voor en na foto van het bankje wijken niet heel erg af. Niet op de foto te zien, maar er lagen nog wat oude lelijke grote plastic tasjes onderop, die heb ik allemaal bij het plastic gedaan. We hebben genoeg stevige nette tassen dus die andere hebben we niet meer nodig.
In het bovenste laatje zat niks dat weg kon, behalve een sleutelhanger (zie foto onderaan dit stukje).  Het hoesje van de paraplu heb ik netjes opgevouwen en ik heb alles even wat netter opgeruimd.
In het middelste laatje lagen heel veel kassabonnen, die konden allemaal bij het oud papier. Het groen/grijze doosje dat je ziet liggen bevatte een kaart voor een lunch, die was inmiddels verlopen en kon dus jammer genoeg weg. Ook lag er nog een kraskaart waar we 4 euro mee hebben gewonnen, die leveren we van de week even in. 
In het onderste laatje lagen nog bladzijdes uit de Postcodeloterij agenda van vorig jaar. Daar zaten kortingsbonnen in, die konden allemaal bij het oud papier. De tochtstrip en het mierenpoeder zijn naar de berging verhuisd. De lampjes gaan naar de lampen la op zolder.
Dit kon weg: sleutelhanger weggegooid (het lampje deed het niet meer en het oogje was kapot), lampjes naar zolder, touwtje, tochstrip en mierenpoeder naar berging, kassabonnen en postcodeloterij kortingsbonnen bij oud papier. Tada, klaar! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten